Ingrediënten:
Voor 1 broodje
- ⅙ komkommer
- 1 briochebroodje
- 1 portie carpaccio
- 1 handje rucola
- 1 tl geroosterde pijnboompitten
- 1 el Parmezaanse kaas flakes
- 1 el Black Truffle Mayonaise
- 1 el ringetjes bosui
- Scheutje azijn
- Versgemalen peper
- Zout
Instructies:
- Schaaf de komkommer in linten en marineer kort met een snufje zout en enkele druppels azijn.
- Bak het broodje af in de voorverwarmde oven volgens de instructies op de verpakking. Snijd doormidden.
- Smeer de onderkant van het broodje lichtjes in met truffelmayonaise en verdeel er de rucola en komkommerlinten over.
- Beleg met de carpaccio en kruid met zout en peper.
- Schep de rest van de truffelmayonaise in een spuitzakje en spuit streepjes op de carpaccio.
- Bestrooi met de pijnboompitten, de kaasflakes en de bosui.
- Leg er tenslotte het kapje op.
Gebruikte producten in dit recept
Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Black Truffle is een hartige en romige mayonaise. Bereid met echte Italiaanse zwarte truffels, vrije uitloop eieren, lactosevrij, glutenvrij. Heerlijk bij loaded fries, hamburgers en sandwiches. Verpakt in handzame 800ml tube.