Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 3 plakken Viking square
- 2 plakken gegrilde kipfilet
- 40 g krulsla
- 3 plakken bacon
- 4 plakken tomaat
- 4 schijven komkommer
- 1/2 gekookt ei
- peper en zout
- 60 ml DeVlaendere Samuraisaus
Instructies:
- Leg de Viking squares even in de oven (170-190°C) tot deze een mooi kleurtje hebben.
- Smeer twee bovenzijden en één onderzijde van de Viking square dik in met DeVlaendere Samurai saus.
- Grill de kipfilet met een snufje peper en zout om en om tot deze gaar is en snijd deze in plakken.
- Bak de plakken bacon tot deze krokant zijn en leg deze op een stukje keukenpapier. Snijd het gekookte ei in plakjes.
- Beleg beide bovenzijden vervolgens met sla, een plak gegrilde kipfilet, twee plakken tomaat, komkommer, wat plakjes ei en de bacon.
- Stapel beide belegde Viking squares op elkaar en plaats het dakje erop. Eet smakelijk!
Tip: Serveer de club sandwich evt. met een los schaaltje Samurai saus.
Gebruikte producten in dit recept
DeVlaendere Samuraisaus | Bokaal 3 L
DeVlaendere Samuraisaus is een heerlijk romige en pittige saus op basis van tomaten, paprika en rode pepers. Perfect bij een frietje Samurai en diverse snacks. Met vrije uitloop eieren, glutenvrij, lactosevrij en verpakt in een handige 3L bokaal.
DeVlaendere Samuraisaus | Tube 1 L
DeVlaendere Samuraisaus is een heerlijk romige en pittige saus op basis van tomaten, paprika en rode pepers. Perfect bij een frietje Samurai en diverse snacks. Met vrije uitloop eieren, glutenvrij, lactosevrij en verpakt in een handige 1L tube.