Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 3 dikke sneeën alpenbrood
- 40 g little gem sla
- 100 g gerookte zalm in plakken
- 1 gekookt ei
- 1 el kappertjes
- 60 ml DeVlaendere Mayonaise
Instructies:
- Bak het alpenbrood gedurende 15 minuten af in de oven op 170-190°C tot deze een mooie goudbruine kleur heeft. Laat het brood geruime tijd afkoelen.
- Snijd drie dikke sneeën van het alpenbrood af. Snijd het gekookte ei in plakjes.
- Smeer een zijde van iedere snee in met DeVlaendere Mayonaise. Beleg twee van de sneeën brood vervolgens over de gehele lenge met blaadjes sla. Verdeel de plakken zalm vervolgens over beide sneeën en garneer deze met plakjes ei, kappertjes en Mayonaise.
Gebruikte producten in dit recept
DeVlaendere Mayonaise | Emmer 10 L
DeVlaendere Belgische Mayonaise is een heerlijk romige mayonaise met een licht zuurtje. De perfecte saus bij Vlaamse friet en belegde broodjes. Bereid volgens Belgische recept, met vrije uitloop eieren, glutenvrij en suikervrij. Verpakt in een 10L emmer.
DeVlaendere Mayonaise | Bokaal 3 L
DeVlaendere Belgische Mayonaise is een heerlijk romige mayonaise met een licht zuurtje. De perfecte saus bij Vlaamse friet en belegde broodjes. Bereid volgens Belgische recept, met vrije uitloop eieren, glutenvrij en suikervrij. Verpakt in een 3L bokaal.
DeVlaendere Mayonaise | Tube 1 L
DeVlaendere Belgische Mayonaise is een heerlijk romige mayonaise met een licht zuurtje. De perfecte saus bij Vlaamse friet en belegde broodjes. Bereid volgens Belgische recept, met vrije uitloop eieren, glutenvrij en suikervrij. Verpakt in 1L tube.