Gevulde smos

Deze gevulde smos is niet zomaar een broodje viandel. Het is er een met een twist! Op een pistoletje, met ui en rauwkost, afgetopt met Andalouse saus.

Recept DeVlaendere Gevulde Smoske met Andalouse saus

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Bak het Franse stokbrood gedurende 17 minuten af in de oven op 170-190°C tot deze een mooie goudbruine kleur heeft. Laat het stokbrood geruime tijd afkoelen.
  2. Snijd het Franse stokbrood verticaal door midden (lengte ± 28 cm) en vervolgens horizontaal in twee stukken. Frituur de viandel gedurende 4 minuten.
  3. Smeer beide zijden van het stokbrood in met DeVlaendere Andalouse saus. Beleg deze vervolgens met de helft van de rauwkost mix en ui. Leg daar de viandel bovenop en verdeel daar de andere helft van de rauwkost mix en de ui overheen.
  4. Top het geheel af met Andalouse saus en plaats het dakje op het broodje. Eet smakelijk!

Gebruikte producten in dit recept

DeVlaendere Andalousesaus | Bokaal 3 L

DeVlaendere Andalousesaus is een licht pikante saus met de karakteristieke ingrediënten; Belgische mayonaise, tomaten, paprika en peper. Lekker bij frites en smoskes. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 3L bokaal.

Meer informatie Download productsheet

DeVlaendere Andalousesaus | Tube 1 L

DeVlaendere Andalousesaus is een licht pikante saus met de karakteristieke ingrediënten; Belgische mayonaise, tomaten, paprika en peper. Lekker bij frites en smoskes. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 1L tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.