Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- Frans stokbrood 57 cm
- 1 viandel
- 40 g rauwkost mix
- 1/4 rode ui
- 60 ml DeVlaendere Andalouse saus
Instructies:
- Bak het Franse stokbrood gedurende 17 minuten af in de oven op 170-190°C tot deze een mooie goudbruine kleur heeft. Laat het stokbrood geruime tijd afkoelen.
- Snijd het Franse stokbrood verticaal door midden (lengte ± 28 cm) en vervolgens horizontaal in twee stukken. Frituur de viandel gedurende 4 minuten.
- Smeer beide zijden van het stokbrood in met DeVlaendere Andalouse saus. Beleg deze vervolgens met de helft van de rauwkost mix en ui. Leg daar de viandel bovenop en verdeel daar de andere helft van de rauwkost mix en de ui overheen.
- Top het geheel af met Andalouse saus en plaats het dakje op het broodje. Eet smakelijk!
Gebruikte producten in dit recept
DeVlaendere Andalousesaus | Bokaal 3 L
DeVlaendere Andalousesaus is een licht pikante saus met de karakteristieke ingrediënten; Belgische mayonaise, tomaten, paprika en peper. Lekker bij frites en smoskes. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 3L bokaal.
DeVlaendere Andalousesaus | Tube 1 L
DeVlaendere Andalousesaus is een licht pikante saus met de karakteristieke ingrediënten; Belgische mayonaise, tomaten, paprika en peper. Lekker bij frites en smoskes. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 1L tube.