Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 flaguette
- 100 g gerookte zalm
- 25 g ijsbergsla
- 5 plakjes komkommer
- 10 blokjes rode biet
- 2 eetlepels kappertjes
- 10 g dille
- 40 ml Remia American Garlic sauce
Instructies:
- Was de sla en maak droog. Snijd deze vervolgens in hele fijne reepjes.
- Snijd de zalm in grove plakken, de komkommer in plakjes en de rode biet in blokjes.
- Snijd de flaguette open en besmeer deze met de American Garlic. Beleg deze vervolgens met de sla, komkommer, rode biet en zalm.
- Garneer het broodje met kappertjes en dille.
- Dek af met het dakje en serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Burger & Grill American Garlic | Tube 800 ML
Remia Wild Bill American Garlic is een knoflooksaus die boven anderen uitstijgt; vol en romig van smaak en hartig gekruid met een licht pittige bite. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.