Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1/2 Frans stokbrood 57 cm
- 40 g botersla
- 3 plakken rauwe ham
- 2 plakken belegen kaas
- 4 plakken tomaat
- 4 schijven komkommer
- 1/2 gekookt ei
- 60 ml DeVlaendere Mayonaise
Instructies:
- Bak het Franse stokbrood gedurende 17 minuten af in de oven op 170-190°C tot deze een mooie goudbruine kleur heeft. Laat het stokbrood geruime tijd afkoelen.
- Snijd het Franse stokbrood verticaal door midden (lengte ± 28 cm) en vervolgens horizontaal in twee stukken. Snijd het gekookte ei in plakjes.
- Smeer beide zijden van het stokbrood in met DeVlaendere Mayonaise. Beleg deze vervolgens over de gehele lengte met blaadjes sla. Leg om en om dubbelgevouwen plakken ham en kaas op het stokbrood en daar bovenop de plakken tomaat, schijven komkommer en ei.
- Top het geheel af met Mayonaise en plaats het dakje op het broodje. Eet smakelijk.
Gebruikte producten in dit recept
DeVlaendere Mayonaise | Emmer 10 L
DeVlaendere Belgische Mayonaise is een heerlijk romige mayonaise met een licht zuurtje. De perfecte saus bij Vlaamse friet en belegde broodjes. Bereid volgens Belgische recept, met vrije uitloop eieren, glutenvrij en suikervrij. Verpakt in een 10L emmer.
DeVlaendere Mayonaise | Bokaal 3 L
DeVlaendere Belgische Mayonaise is een heerlijk romige mayonaise met een licht zuurtje. De perfecte saus bij Vlaamse friet en belegde broodjes. Bereid volgens Belgische recept, met vrije uitloop eieren, glutenvrij en suikervrij. Verpakt in een 3L bokaal.
DeVlaendere Mayonaise | Tube 1 L
DeVlaendere Belgische Mayonaise is een heerlijk romige mayonaise met een licht zuurtje. De perfecte saus bij Vlaamse friet en belegde broodjes. Bereid volgens Belgische recept, met vrije uitloop eieren, glutenvrij en suikervrij. Verpakt in 1L tube.