Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- Frans stokbrood 57 cm
- 40 g rucola
- 80 g filet américan
- 40 g ansjovis
- 1/4 ui
- 2 augurken
- 4 plakken tomaat
- 1/2 gekookt ei
- 60 ml DeVlaendere Martino saus
Instructies:
- Bak het Franse stokbrood gedurende 17 minuten af in de oven op 170-190°C tot deze een mooie goudbruine kleur heeft. Laat het stokbrood geruime tijd afkoelen.
- Snijd het Franse stokbrood verticaal door midden (lengte ± 28 cm) en vervolgens horizontaal in twee stukken. Snijd het gekookte ei in plakjes.
- Smeer de bovenzijde van het stokbrood in met DeVlaendere Martino saus. Verdeel de rucola en vervolgens de filet américain evenredig over de onderzijde van het broodje. Snijd de ui en augurk in blokjes en verdeel deze over de filet américain.
- Leg om en om de plakken tomaat en ei op het broodje, gevolgd door de ansjovis.
- Top het geheel af met Martino saus en plaats het dakje op het broodje. Eet smakelijk!
Gebruikte producten in dit recept
DeVlaendere Martino Saus | Tube 1 L
DeVlaendere Martinosaus is een échte Belgische specialiteit op basis van tomatenpuree, mosterd en specerijen. Deze pittige topping is heerlijk bij diverse broodjes, frites en snacks. Lactosevrij, vegan en verpakt in een handzame 1L tube.