Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- Frans stokbrood 57 cm
- 40 g rucola
- 100 g gebraden kipfilet plakjes sweet & spicy
- 1/4 rode paprika
- 1/2 gekookt ei
- 60 ml DeVlaendere Samurai saus
Instructies:
- Bak het Franse stokbrood gedurende 17 minuten af in de oven op 170-190°C tot deze een mooie goudbruine kleur heeft. Laat het stokbrood geruime tijd afkoelen.
- Snijd het Franse stokbrood verticaal door midden (lengte ± 28 cm) en vervolgens horizontaal in twee stukken. Snijd het gekookte ei in plakjes en de paprika in reepjes.
- Smeer beide zijden van het stokbrood in met DeVlaendere Samurai saus. Beleg deze vervolgens over de gehele lengte met rucola. Leg om en om de plakjes gebraden kipfilet op het stokbrood en daar bovenop reepjes paprika en plakken ei.
- Top het geheel af met Samurai saus en plaats het dakje op het broodje. Eet smakelijk!
Gebruikte producten in dit recept
DeVlaendere Samuraisaus | Bokaal 3 L
DeVlaendere Samuraisaus is een heerlijk romige en pittige saus op basis van tomaten, paprika en rode pepers. Perfect bij een frietje Samurai en diverse snacks. Met vrije uitloop eieren, glutenvrij, lactosevrij en verpakt in een handige 3L bokaal.
DeVlaendere Samuraisaus | Tube 1 L
DeVlaendere Samuraisaus is een heerlijk romige en pittige saus op basis van tomaten, paprika en rode pepers. Perfect bij een frietje Samurai en diverse snacks. Met vrije uitloop eieren, glutenvrij, lactosevrij en verpakt in een handige 1L tube.