Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 3 sandwichboterhammen
- Buikspek
- 40 g aardappelsalade
- 2 plakjes tomaat
- paar takjes bieslook
- 40 ml Remia Smokey Hot Cocktail sauce
- 2 lange prikkers
Instructies:
- Snijd het spek in plakken van ongeveer 1/2 cm en bak deze krokant op de bakplaat.
- Rooster het sandwichbrood en smeer twee geroosterde boterhammen in met de Smokey Hot Cocktail en een geroosterde boterham met aardappelsalade.
- Beleg een boterham met Smokey Hot Cocktail en de boterham met aardappelsalade met Smokey Hot Cocktail, spek en tomaat. Stapel deze op elkaar.
- Garneer het geheel met gesneden bieslook.
- Leg de derde boterham erop en steek er twee lange prikkers doorheen.
- Snijd de sandwich schuin doormidden en serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Burger & Grill Smokey Hot Cocktail | Tube 800 ML
Remia Blazing Luke Hot Cocktail is een romige saus met een pittige jalapeño bite en subtiele rooksmaak. Lekker bij gegrild vlees en sandwiches. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.