Ingrediënten:
Voor 1 salade
- 1 tomaat
- ⅙ komkommer
- 100 gram gemengde salade
- 1 portie carpaccio
- 2 el Green Pesto Mayonaise
- 1 el Parmezaanse kaas flakes
- 1 tl geroosterde pijnboompitten
- 1 tl ringetjes bosui
- 1 tl fijngesneden peterselie
- Scheutje azijn
- Versgemalen peper
- Zout
Instructies:
- Snijd de tomaat in stukjes, schep in een kommetje en marineer met een snufje zout en een beetje azijn.
- Schaaf de komkommer in linten, rol tot rolletjes en marineer kort met een snufje zout en een druppeltje azijn.
- Schep de gemengde salade in een diep bord en verdeel er de komkommer en de tomaat met wat van de marinade overheen.
- Maak roosjes van de plakjes carpaccio en verdeel over de salade.
- Lepel dotjes van de mayonaise op de salade en bestrooi met de kaasflakes, de pijnboompitten, de bosui en de peterselie.
Gebruikte producten in dit recept
Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Green Pesto | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Green Pesto is een lekker frisse en tegelijk romige mayonaise. Bereid met echte groene pesto, vrije uitloop eieren en glutenvrij. Heerlijk bij loaded fries, carpaccio en sandwiches. Verpakt in handzame 800ml tube.