Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 50 g gemengde groene sla
- 75 g kippendij vlees
- 1/4 el cajunkruiden
- 1/2 el zonnebloemolie
- 3 kleine tomaatjes
- 1 radijsje
- 1 el Remia Salata Naturel dressing
- 3 eetbare viooltjes
- 20 ml Remia Whisky Cocktailsaus
Instructies:
- Kruid de kip met cajunkruiden. Bak deze vervolgens op hoog vuur in de koekenpan in 8 minuten gaar en krokant. Laat de kip even afkoelen en snijd deze in blokjes.
- Meng de sla met de dressing op een bord. Neem een kaasschaaf of dunschiller en snijd dunne plakken van de radijs over de salade. Halveer de tomaatjes en verdeel deze over de salade.
- Voeg de kipblokjes toe aan de salade en garneer hem met een aantal stippen Whisky Cocktailsaus en een paar viooltjes.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Salata Naturel | Tube 800 ML
Remia Salata Naturel dressing is een lekkere dressing op basis van fijne kruiden, ui en paprika en met 0% vet. Zonder conserveermiddelen, kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen, lactosevrij, allergenenvrij, glutenvrij en vegan. Verpakt in 800ml tube.
Remia Whisky-Cocktail Saus | Emmer 2,5 L
Remia Whisky Cocktailsaus is een klassieke romige saus op basis van tomaten en met de kenmerkende smaak van Schotse whisky. Heerlijk bij garnalen en gegrild vlees. Plantaardig, lactosevrij en glutenvrij. Verpakt in een 2,5L emmer.