Frisse salade met gebakken kip, whisky-cocktailsaus en Salata Naturel

Een smakelijke salade mag natuurlijk niet ontbreken! Een heerlijke mix van cajun kip, tomaatjes en radijsjes. Dit lekkere gerechtje belandt niet op een bordje maar je serveert 'm in een kom. Superlekker en het ziet er door de topping van eetbare viooltjes ook nog eens heel leuk uit!

R052.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Kruid de kip met cajunkruiden. Bak deze vervolgens op hoog vuur in de koekenpan in 8 minuten gaar en krokant. Laat de kip even afkoelen en snijd deze in blokjes.
  2. Meng de sla met de dressing op een bord. Neem een kaasschaaf of dunschiller en snijd dunne plakken van de radijs over de salade. Halveer de tomaatjes en verdeel deze over de salade.
  3. Voeg de kipblokjes toe aan de salade en garneer hem met een aantal stippen Whisky Cocktailsaus en een paar viooltjes.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Salata Naturel | Tube 800 ML

Remia Salata Naturel dressing is een lekkere dressing op basis van fijne kruiden, ui en paprika en met 0% vet. Zonder conserveermiddelen, kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen, lactosevrij, allergenenvrij, glutenvrij en vegan. Verpakt in 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet

Remia Whisky-Cocktail Saus | Emmer 2,5 L

Remia Whisky Cocktailsaus is een klassieke romige saus op basis van tomaten en met de kenmerkende smaak van Schotse whisky. Heerlijk bij garnalen en gegrild vlees. Plantaardig, lactosevrij en glutenvrij. Verpakt in een 2,5L emmer.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.