Ingrediënten:
- 75 gram ongekookte quinoa
- Halve avocado
- Granaatappelpitjes
- 4 dunne plakken halloumi
- Klein handje rucola
- Magere yoghurt dressing
Instructies:
1. Kook de quinoa volgens de aanwijzigingen op de verpakking.
2. Snijd de halloumi in plakjes en bak deze in een grillpan tot deze mooie grillstrepen heeft.
3. Snijd een halve avocado in plakjes.
4. Leg de quinoa op een bord en verdeel de halloumi, avocado en granaatappelpitjes over de quinoa.
5. Maak de salade af met de Remia magere yoghurtdressing.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Salata Magere Yoghurt | Tube 800 ML
Remia Salata Magere Yoghurt is een dressing op basis van magere yoghurt en fijne kruiden. Zonder conserveermiddelen, kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.
Remia Salata Honing Mosterd | Tube 800 ML
Remia Salata Honing Mosterd is een heerlijke dressing met de smaak van mosterd en bloemenhoning. Zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en conserveermiddelen en daarnaast lactosevrij en glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.
Remia Salata Naturel | Tube 800 ML
Remia Salata Naturel dressing is een lekkere dressing op basis van fijne kruiden, ui en paprika en met 0% vet. Zonder conserveermiddelen, kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen, lactosevrij, allergenenvrij, glutenvrij en vegan. Verpakt in 800ml tube.