Ingrediënten:
Voor 10 taco’s
- 2 st. little gem
- 250 gram gegaarde kipreepjes
- 75 gram taugé
- 2 radijsjes
- ¼ rode peper (in dunne ringen gesneden)
- ½ stengel bosui (in ringetjes gesneden)
- sap en rasp van ½ limoen
- scheutje zonnebloemolie
- 1 tl geroosterd sesamzaad
- 3 el Vigorous Lee Sauce
Instructies:
- Haal de blaadjes little gem los van elkaar en houd de 10 mooiste blaadjes apart.
- Snijd de rest ragfijn, meng met de taugé en maak lichtjes aan met een beetje gesneden rode peper, limoensap en -rasp en een scheutje zonnebloemolie.
- Snijd de radijsjes in dunne plakjes.
- Maak de kipreepjes aan met ⅔ van de Vigorous Lee Sauce en bak kort op in een anti-aanbakpan tot de reepjes warm zijn en goed geglaceerd met de saus.
- Schep de salade van taugé in de taco’s van little gem. Verdeel er de kipreepjes overheen en trek er streepjes van de rest van de saus overheen.
- Garneer met plakjes radijs, de bosui, rode peper en het sesamzaad.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Vigorous Lee Korean BBQ | Tube 800ml
Remia Vigorous Lee is een stevige Korean BBQ saus met unieke kruiding van o.a. steranijs, gemberwortel, sushi-azijn en een bite van mosterdzaad.