Ingrediënten:
Voor 4 personen
- 300 g orzo
- 24 grote gamba's (ook lekker zonder voor vega optie)
- 5 teentjes knoflook (fijngehakt)
- 5 takjes platte peterselie (fijngehakt)
- 1 bosje basilicum (geplukt)
- 1 bosje groene aspergetips
- 200 g gedopte erwtjes
- 6 el Italian Mayo
- olijfolie
- versgemalen peper
- zout
Instructies:
- Kook de orzo zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en laat een beetje afkoelen.
- Blancheer de erwtjes en de groene aspergetips. Meng door de orzo en breng het geheel op smaak met de Italian Mayo, peper en zout.
- Frituur de mooiste basilicumblaadjes zeer kort in hete olie en laat uitlekken op keukenpapier.
- Bak de gamba’s in een hete pan in een scheutje olijfolie. Zet het vuur lager en voeg de knoflook en de peterselie toe. Kruid met zout en peper.
- Verdeel de orzo en de gamba’s over de borden en top met dotjes Italian Mayo en de basilicumchips.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Like!Mayo | Emmer 10 L
Like!Mayo is de eerste volledig plantaardige en ei-vrije mayonaise. Deze vegan mayo is daarnaast lactosevrij en allergenenvrij. Heerlijk zacht en romig met de smaak die u van mayonaise gewend bent. Lekker bij frites en verpakt in een 10L emmer.
Remia Like!Mayo | Tube 800 ML
Like!Mayo is de eerste volledig plantaardige en ei-vrije mayonaise. Deze vegan mayo is daarnaast lactosevrij en allergenenvrij. Heerlijk zacht en romig met de smaak die u van mayonaise gewend bent. Lekker bij frites, verpakt in handzame 800ml tube.