Ingrediënten:
Voor 1 salade
- 1 little gem
- 2 eieren
- 1 snee desembrood
- scheutje olijfolie
- 3 ingemaakte artisjokharten
- 1 tl geroosterde amandelen
- 3 plakjes rosbief
- 2 el Remia Salata Caesar dressing
- Versgemalen peper
- Zout
Instructies:
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Snijd het brood in grove stukken. Leg op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Kruid met zout en peper. Bak in de voorverwarmde oven tot goudbruine croutons.
- Kook de eieren 7 minuten, zodat ze net niet volledig hard zijn. Laat schrikken, pel ze en snijd doormidden.
- Pluk de blaadjes sla, was grondig en laat goed uitlekken.
- Maak de slablaadjes aan met een gedeelte van de dressing en leg losjes in een diep bord.
- Snijd de artisjokken in stukjes en verdeel over de salade. Maak roosjes van de plakjes rosbief en leg op de salade. Leg er de gehalveerde eieren bij.
- Bestrooi met de croutons en lepel er dunne streepjes truffeldressing overheen.
- Bestrooi tenslotte met de geroosterde amandelen.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Salata Caesar | Tube 800 ML
Remia Salata Caesar Dressing is een hartige en romige dressing met Parmezaanse kaas. Lekker bij diverse salades. Zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.