Salade met gegrilde steak en Crushed Pepper Mayonaise

Een gemengde salade met biefstuk, tomaat, komkommer, tuinbonen en pepermayonaise. 

Ingrediënten:

Voor 1 salade

  • 1 tomaat
  • 5 plakjes komkommer
  • 100 gram gemengde salade
  • 1 biefstuk
  • 1 el geroosterde tuinbonen
  • 2 el gekarameliseerde rode ui
  • 1 tl fijngesneden peterselie
  • 1 tl kiemgroente
  • scheutje MultiCuisine
  • versgemalen peper
  • zout
  • 2 el Crushed Pepper Mayonaise   

Instructies:

Bereidingswijze

  1. Snijd de tomaat in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes.
  2. Meng in een kom met de plakjes komkommer en de gemengde salade. Voeg een snufje zout, een beetje versgemalen peper en een eetlepel Crushed Pepper Mayonaise toe. Schep goed om.
  3. Verhit een scheutje MultiCuisine in een koekenpan. Bak de biefstuk mooi bruin tot de gewenste gaarheid. Kruid eventueel met zout en peper. Laat de biefstuk vervolgens 5 minuten rusten en snijd in dunne reepjes.
  4. Verdeel de salade met de tomaat en komkommer over een diep bord. Leg de reepjes biefstuk bovenop de salade.
  5. Strooi de geroosterde tuinbonen over de biefstuk en schep de gekarameliseerde rode ui bovenop.
  6. Garneer met de fijngesneden peterselie en kiemgroente.
  7. Doseer er tenslotte mooie dotjes van de Crushed Pepper Mayonaise op.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief Naar de beurspagina

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.