Ingrediënten:
Voor 1 salade
- 1 tomaat
- 5 plakjes komkommer
- 100 gram gemengde salade
- 1 biefstuk
- 1 el geroosterde tuinbonen
- 2 el gekarameliseerde rode ui
- 1 tl fijngesneden peterselie
- 1 tl kiemgroente
- scheutje MultiCuisine
- versgemalen peper
- zout
- 2 el Crushed Pepper Mayonaise
Instructies:
Bereidingswijze
- Snijd de tomaat in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes.
- Meng in een kom met de plakjes komkommer en de gemengde salade. Voeg een snufje zout, een beetje versgemalen peper en een eetlepel Crushed Pepper Mayonaise toe. Schep goed om.
- Verhit een scheutje MultiCuisine in een koekenpan. Bak de biefstuk mooi bruin tot de gewenste gaarheid. Kruid eventueel met zout en peper. Laat de biefstuk vervolgens 5 minuten rusten en snijd in dunne reepjes.
- Verdeel de salade met de tomaat en komkommer over een diep bord. Leg de reepjes biefstuk bovenop de salade.
- Strooi de geroosterde tuinbonen over de biefstuk en schep de gekarameliseerde rode ui bovenop.
- Garneer met de fijngesneden peterselie en kiemgroente.
- Doseer er tenslotte mooie dotjes van de Crushed Pepper Mayonaise op.