Ingrediënten:
- 4 porties Graved Laks carpaccio
- 6 el Lemon Pepper Mayonnaise
- 40 gram veldsla
- 4 tl kappertjes (uitgelekt)
- 1 stengel bosui
- borage cress
- daikon cress
- fleur de sel
- versgemalen peper
Instructies:
- Leg de carpaccio op het bord en verwijder de folie. Laat rustig ontdooien.
- Kruid de carpaccio met versgemalen peper en fleur de sel.
- Snijd de bosui in dunne ringetjes en verdeel over de carpaccio.
- Spuit mooie dotjes van de mayonaise op de carpaccio.
- Garneer met de kappertjes, de slablaadjes en de twee soorten cress.
Gebruikte producten in dit recept
Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Lemon Pepper | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Lemon Pepper is lekker romig en fris. Bereid met verse lemonpuree en crushed black pepper, vrije uitloop eieren en glutenvrij. Heerlijk bij calamaris, salades, zalm en loaded fries. Verpakt in handzame 800ml tube.