Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 gehaktbal
- 1 ui
- 1 satéprikker
- 40 ml Gouda's Glorie Fresh Garlic Sauce, Sweet Hot Chili Sauce, Red Hot Samurai Sauce
Instructies:
- Ontdooi de gehaktbal en snijd deze in vier gelijke stukken. Pel de ui en snijd vier uienringen.
- Pak de satéprikker en doe de gehaktbal en de ui om en om op de satéprikker. Frituur de berenhap volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Serveer met een van de Gouda's Glorie Snacksauzen of combineer twee sauzen met elkaar.
Tip: Serveer bij de berehap gebakken uitjes.
Gebruikte producten in dit recept
Gouda's Glorie Fresh Garlic Sauce | Tube 850 ML
Gouda’s Glorie Fresh Garlic Sauce is een frisse en romige knoflooksaus op basis van magere yoghurt, peterselie en knoflook. Heerlijk bij shoarma, gyros en hamburgers. Bereid met vrije uitloop eieren en glutenvrij. Verpakt in handzame 850ml tube.
Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce | Tube 850 ML
Gouda’s Glorie Red Hot Samurai Sauce is een romige mayonaise met de pittige smaakbeleving van Spaanse pepers. Heerlijk bij frites en diverse gefrituurde snacks. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een handzame 850ml tube.
Gouda's Glorie Sweet & Spicy Chili Dip | Tube 850 ML
Gouda’s Glorie Sweet & Spicy Chili Dip is lekker zoet en pittig van smaak. Deze multi-toepasbare saus is heerlijk bij diverse gefrituurde snacks, hamburgers en wraps. Lactosevrij, allergenenvrij, glutenvrij én vegan. Verpakt in handzame 850ml tube.