Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 frikandel
- 1/2 rode paprika
- 3 plakken ontbijtspek
- 1 kleine ui
- 40 ml Remia Bikkelsaus
- 1 spies
Instructies:
- Ontdooi de frikandel en snijd deze in vier gelijke stukken. Pel de ui en snijd deze in vieren. Snijd de paprika in grove stukken.
- Maak van drie plakjes ontbijtspek een rolletje. Steek een stuk frikandel op de spies, gevolgd door een stuk paprika, een rolletje ontbijtspek en dan de ui. Herhaal dit twee keer en sluit af met de frikandel.
- Frituur de spies volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Serveer er een bakje Bikkelsaus bij om de Bikandel compleet te maken. Eet smakelijk!
Tip: Vervang de frikandel voor stukken kipkorn, viandel of gehaktbal! Stuk voor stuk perfect te combineren met Bikkelsaus. Zo blijft u uw gast verrassen!