Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 gepofte aardappel
- 75 g pulled beef
- 25 g rode coleslaw
- 3 plakken bacon
- 5 plakjes augurk
- 40 ml Remia Black Jack Smokey BBQ
Instructies:
- Bereid de gepofte aardappel volgens het basisrecept.
- Verwarm de pulled beef met Smokey BBQ in een pan en houd dit warm. Bak ondertussen de bacon krokant.
- Maak een insnede in de gepofte aardappel en besmeer deze aan beide binnenzijden met de Smokey BBQ.
- Beleg de gepofte aardappel met rode coleslaw, augurk, bacon en doe er een flinke lepel pulled beef op. Pak de gepofte aardappel in een Burger & Grill vel en serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML
Remia Black Jack is een stevige smokey barbecue saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Ideaal als topping op een hamburger en bij spareribs. Glutenvrij, lactosevrij, vegan en verpakt in handzame 800ml tube.