Black Jack's Jacket Potato met pulled beef en bacon

Met deze stoere variant op de jacket potato maak je van je burger of hotdog een volledige maaltijd.

R128.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Bereid de gepofte aardappel volgens het basisrecept.
  2. Verwarm de pulled beef met Smokey BBQ in een pan en houd dit warm. Bak ondertussen de bacon krokant.
  3. Maak een insnede in de gepofte aardappel en besmeer deze aan beide binnenzijden met de Smokey BBQ.
  4. Beleg de gepofte aardappel met rode coleslaw, augurk, bacon en doe er een flinke lepel pulled beef op. Pak de gepofte aardappel in een Burger & Grill vel en serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML

Remia Black Jack is een stevige smokey barbecue saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Ideaal als topping op een hamburger en bij spareribs. Glutenvrij, lactosevrij, vegan en verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.