Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 25 g little gem en rode sla
- 2 plakken gegrilde paprika
- 2 plakjes tomaat
- 10 g tuinkers
- 40 ml Remia Blazing Luke Smokey Hot Cocktail
Instructies:
- Was de sla en maak droog.
- Als je verse paprika's hebt en zelft wilt poppen: Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de paprika op een flink stuk aluminiumfolie en leg deze in de oven. Pof de paprika in ca. 30 minuten tot het velletje zwart begint te worden. Haal de paprika uit de oven en vouw de folie dicht. Laat af koelen en verwijder de folie. Ontvel de paprika en haa lde zaadlijst eruit. Snijd het vruchtvlees in repen. Je kan de gepofte paprika ook kant en klaar kopen.
- Snijd de little gem en rode sla fijn. Snijd de tomaat in dunne plakken.
- Maak een insnede in de gepofte aardappel en besmeer deze aan beide binnenzijden met de Smokey Hot Cocktail en beleg deze met de sla, tomaat en paprika.
- Garneer het geheel met wat extra Smokey Hot Cocktail en tuinkers. Pak de gepofte aardappel in een Burger & Grill vel en serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Burger & Grill Smokey Hot Cocktail | Tube 800 ML
Remia Blazing Luke Hot Cocktail is een romige saus met een pittige jalapeño bite en subtiele rooksmaak. Lekker bij gegrild vlees en sandwiches. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.