Ingrediënten:
Voor 1 portie
- 1 wit puntje
- 1 Mexicano
- 1 tomaat
- 2 blaadjes kropsla
- 5 plakjes komkommer
- 1,5 el Gouda’s Glorie Original Burger Sauce
Instructies:
- Snijd het puntje aan de bovenkant open. eventueel kun je deze nog licht afbakken in de oven als het krokanter mag zijn.
- Snijd de tomaat in partjes.
- Smeer de binnenkant van het broodje lichtjes in met wat Burger Sauce en verdeel er de slablaadjes, komkommer en partjes tomaat over.
- Frituur de Mexicano in de friteuse en laat uitlekken.
- Trek tenslotte dunne streepjes van de Original Burger Sauce over de Mexicano.
Gebruikte producten in dit recept
Gouda's Glorie Original Burger Sauce | Tube 850ml
Gouda’s Glorie Original Burger Sauce is een échte hamburgersaus met een stevige bite. Rijk gevuld met knapperige stukjes ui en augurk. Bereid met vrije uitloop eieren, glutenvrij en vegetarisch. Verpakt in 850ml tube.