Ingrediënten:
Voor 4 personen
- 4 st. kogelbiefstuk à 100 g (mogelijk met vega biefstuk)
- 4 + 2 el Chimichurri Mayo
- 2 voorgekookte maïskolven
- 1 rode ui
- 2 takjes verse oregano
- 4 takjes verse koriander
- scheutje olijfolie
- versgemalen peper
- zout
Instructies:
- Snijd iedere biefstuk in 6 stukjes. Schep in een kom en meng er 4 el Chimichurri Mayo doorheen. Laat minimaal een uurtje marineren.
- Snijd de rode ui in dunne ringen. Ris de oregano en hak de koriander grof.
- Prik de gemarineerde biefstuk aan prikkers en kruid rijkelijk met zout en peper. Besprenkel met olijfolie.
- Grill de spiezen op de barbecue of in de grillpan tot ze mooi gekleurd zijn en de gewenste cuisson hebben bereikt.
- Rooster tegelijkertijd de maïskolven tot ze goed beginnen te kleuren. Kruid met zout en peper. Snijd de maïskorrels van de kolven en maak aan met een scheutje olie, de koriander en de oregano.
- Dresseer de spiezen op een schaal en lepel er de aangemaakte maïskorrels en de uiringen overheen. Lepel er nog wat van de Chimichurri Mayo overheen.
- Serveer er eventueel nog een schaaltje Chimichurri Mayo als dip bij.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Like!Mayo | Emmer 10 L
Like!Mayo is de eerste volledig plantaardige en ei-vrije mayonaise. Deze vegan mayo is daarnaast lactosevrij en allergenenvrij. Heerlijk zacht en romig met de smaak die u van mayonaise gewend bent. Lekker bij frites en verpakt in een 10L emmer.
Remia Like!Mayo | Tube 800 ML
Like!Mayo is de eerste volledig plantaardige en ei-vrije mayonaise. Deze vegan mayo is daarnaast lactosevrij en allergenenvrij. Heerlijk zacht en romig met de smaak die u van mayonaise gewend bent. Lekker bij frites, verpakt in handzame 800ml tube.