Ingrediënten:
Voor 1 schotel
- 150 gram tortillachips
- 200 gram pulled pork
- 6 plakjes cheddarkaas
- ¼ rode ui (in dunne ringen)
- 1 avocado
- 1 tomaat
- 1 el gebakken uitjes
- 1 tl gesneden peterselie
- 2 el ingemaakte jalapenopepers
- 4 el Vigorous Lee Sauce
Instructies:
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Doe de tortillachips in een grote schaal en verdeel er de pulled pork en de uiringen overheen.
- Leg er de plakjes cheddarkaas op en plaats de schaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven.
- Snijd ondertussen de tomaten in vieren, snijd er de zaadlijsten uit en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en lepel uit de schil. Snijd in blokjes.
- Neem de schaal uit de oven en verdeel er de tomaat, de avocado en de jalapeno peper overheen.
- Trek er mooie strepen van de Vigorous Lee Sauce overheen en bestrooi tenslotte met de gebakken uitjes en de peterselie.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Vigorous Lee Korean BBQ | Tube 800ml
Remia Vigorous Lee is een stevige Korean BBQ saus met unieke kruiding van o.a. steranijs, gemberwortel, sushi-azijn en een bite van mosterdzaad.