Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1/2 eetrijpe avocado
- 1/2 tomaat
- 50 g gekookte cocktailgarnalen
- 1 citroen
- tuinkers
- Peper en grof zeezout naar smaak
- 40 ml Remia Whisky Cocktailsaus
Instructies:
- Halveer de avocado en verwijder de pit. Lepel het vlees uit de schil en snijd de avocado in hele dunne plakken en verdeel deze over het bord.
- Kruid de avocado met peper en grof zeezout. Snijd de tomaat in partjes en verwijder de zaadlijsten. Snijd vervolgens blokjes (brunoise) van de tomaat en verdeel over de avocado.
- Verdeel de garnalen evenredig over de avocado. Rasp de gewassen schil van een citroen boven de avocado.
- Zet een paar kleine stippen Whiskey Cocktailsaus over het gerecht en garneer de carpaccio met tuinkers.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Whisky-Cocktail Saus | Emmer 2,5 L
Remia Whisky Cocktailsaus is een klassieke romige saus op basis van tomaten en met de kenmerkende smaak van Schotse whisky. Heerlijk bij garnalen en gegrild vlees. Plantaardig, lactosevrij en glutenvrij. Verpakt in een 2,5L emmer.