Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 100 g kabeljauwfilet
- 100 g schoongemaakte inktvis
- 3 el olijfolie
- 1/4 bos platte peterselie
- 1 teen knoflook
- sap van 1/2 citroen
- 1 el gesneden bosui
- Peper en zout
- 80 ml Remia Knoflooksaus
Instructies:
- Meng het citroensap met de olijfolie en fijngehakte knoflook. Laat de inktvis hierin marineren gedurende 20 minuten.
- Grill de inktvis vijf minuten in een hete grillpan en kruid deze af met bosui, peper en zout.
- Garneer de inktvis af met platte peterselie en Remia Knoflooksaus.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Knoflook Saus | Emmer 2,5 L
Remia Knoflooksaus is fris en tegelijk romig van smaak. Bereid met verse knoflook en peterselie voor de ultieme knoflooksensatie. Heerlijk bij diverse vleesgerechten. Ei-vrij, plantaardig en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 2,5L emmer.