Spicy fish & chips

Fish & Chips met lekker pittige Remia Garlic Sriracha Mayonaise. 

R042.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Meng de bloem, maizena, kerriekruiden en een snufje zout in een kom.
  2. Giet het bronwater bij de ingrediënten en mix met garde tot dikte van een pannenkoekenbeslag.
  3. Snijd de visfilet in grove stukken en kruid ze licht met peper en zout.
  4. Frituur de frites.
  5. Leg de vis in het beslag en meng goed. Frituur de vis daarna voorzichtig in vijf minuten mooi krokant.
  6. Laat de vis op keukenpapier uitlekken en serveer deze met de frites in een bakje met het wrapping paper.
  7. Garneer met de verse kruiden, limoenpartjes en een Spaanse Peper in dunne ringetjes.
  8. Serveer Remia Garlic Sriracha Mayonnaise als dip erbij.

Gebruikte producten in dit recept

Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Garlic Sriracha | Tube 800 ML

Remia’s Legendary Mayonaise Garlic Sriracha is een pittige mayo met een vleugje knoflook. Bereid met sriracha, vrije uitloop eieren en glutenvrij. Heerlijk bij kip gerechten, carpaccio en loaded fries. Verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.