Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 500 g witvisfillet (bijvoorbeeld kabeljauw)
- 2 el bloem
- 2 el maizena
- 1/2 tl kerriekruiden
- Koud bronwater met bubbels
- 500 g frites
- 1 takje tille
- 1 takje koriander
- 1 takje bladpeterselie
- 1 limoen
- 1/2 Spaanse peper
- Snuf zout
- Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Garlic Sriracha
Instructies:
- Meng de bloem, maizena, kerriekruiden en een snufje zout in een kom.
- Giet het bronwater bij de ingrediënten en mix met garde tot dikte van een pannenkoekenbeslag.
- Snijd de visfilet in grove stukken en kruid ze licht met peper en zout.
- Frituur de frites.
- Leg de vis in het beslag en meng goed. Frituur de vis daarna voorzichtig in vijf minuten mooi krokant.
- Laat de vis op keukenpapier uitlekken en serveer deze met de frites in een bakje met het wrapping paper.
- Garneer met de verse kruiden, limoenpartjes en een Spaanse Peper in dunne ringetjes.
- Serveer Remia Garlic Sriracha Mayonnaise als dip erbij.
Gebruikte producten in dit recept
Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Garlic Sriracha | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Garlic Sriracha is een pittige mayo met een vleugje knoflook. Bereid met sriracha, vrije uitloop eieren en glutenvrij. Heerlijk bij kip gerechten, carpaccio en loaded fries. Verpakt in handzame 800ml tube.