Tuna Pesto Carpaccio

Carpaccio gemaakt van tonijn, afgetopt met de heerlijke Green Pesto Mayonnaise om het gerecht compleet te maken.

Recept Remia Legendary Tuna Green Pesto Carpaccio

Ingrediënten:

Voor 4 personen
  • 4 porties Tonijncarpaccio
  • 6 el Green Pesto Mayonnaise 
  • 100 gram kerstomaatjes
  • 45 gram gemengde slablaadjes
  • 4 tl geroosterde pijnboompitjes
  • 40 gram Parmezaanse kaas
  • ⅙ bakje borage cress
  • fleur de sel
  • versgemalen peper  

Instructies:

  • Leg de carpaccio op het bord en verwijder de folie. Laat rustig ontdooien.
  • Kruid de carpaccio met versgemalen peper en fleur de sel.
  • Schep de mayonaise in een spuitzakje en spuit mooie strepen op de carpaccio.
  • Snijd de kerstomaatjes in plakjes en verdeel over de carpaccio.
  • Garneer met de slablaadjes en de pijnboompitjes.
  • Schaaf met een dunschiller mooie linten van de kaas en verdeel over de carpaccio.   

Gebruikte producten in dit recept

Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Green Pesto | Tube 800 ML

Remia’s Legendary Mayonaise Green Pesto is een lekker frisse en tegelijk romige mayonaise. Bereid met echte groene pesto, vrije uitloop eieren en glutenvrij. Heerlijk bij loaded fries, carpaccio en sandwiches. Verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.