Ingrediënten:
- 4 porties Tonijncarpaccio
- 6 el Green Pesto Mayonnaise
- 100 gram kerstomaatjes
- 45 gram gemengde slablaadjes
- 4 tl geroosterde pijnboompitjes
- 40 gram Parmezaanse kaas
- ⅙ bakje borage cress
- fleur de sel
- versgemalen peper
Instructies:
- Leg de carpaccio op het bord en verwijder de folie. Laat rustig ontdooien.
- Kruid de carpaccio met versgemalen peper en fleur de sel.
- Schep de mayonaise in een spuitzakje en spuit mooie strepen op de carpaccio.
- Snijd de kerstomaatjes in plakjes en verdeel over de carpaccio.
- Garneer met de slablaadjes en de pijnboompitjes.
- Schaaf met een dunschiller mooie linten van de kaas en verdeel over de carpaccio.
Gebruikte producten in dit recept
Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Green Pesto | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Green Pesto is een lekker frisse en tegelijk romige mayonaise. Bereid met echte groene pesto, vrije uitloop eieren en glutenvrij. Heerlijk bij loaded fries, carpaccio en sandwiches. Verpakt in handzame 800ml tube.