Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 2 kleine visburgers
- 1 witte sesam hamburger bun
- 3 groene aspergetips
- 25 g zeekraal
- 1/4 el kappertjes
- 3 zwarte olijven zonder pit
- 3 snoeptomaatjes
- 60 ml Remia Ravigotesaus
Instructies:
- Blancheer de zeekraal in water zonder zout. Blancheer vervolgens de asperges en koel deze direct terug in koud water. Laat de asperges vervolgens goed uitlekken en dep ze droog.
- Snijd de olijven en tomaatjes in plakjes.
- Bak de visburgers in circa 5 minuten in een pan of frituur deze op 180°C.
- Snijd de hamburger bun open en besmeer de onderkant van het broodje met ravigotesaus. Beleg de onderkant vervolgens met een visburger, gevolgd door zeekraal, kappertjes en asperges. Leg daar de tweede visburger bovenop en garneer de burger met olijven, tomaatjes en extra ravigotesaus.
- Plaats het dakje op de visburger en serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Ravigote Saus | Emmer 2,5 L
Remia Ravigotesaus is fris en romig van smaak en rijk gevuld met stukjes ui, augurk, kappertjes en peterselie. Heerlijk bij kibbeling en diverse visgerechten. Ei-vrij, plantaardig, lactosevrij en glutenvrij. Verpakt in een 2,5L emmer.