Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 4 beenhammetjes (voorgekookt)
- 12 takjes tijm
- Peper en zout naar smaak
- 2 el olijfolie
- 40 ml Remia Honing Mosterdsaus
Instructies:
- Verwarm de oven voor op 170°C.
- Haal de beenhammetjes uit het vacuüm en meng deze in een kom met olijfolie, tijm, peper en wat zout.
- Leg de beenhammetjes op een bakplaat en rooster deze in de oven in circa 20 minuten mooi bruin.
- Serveer de beenham met honing mosterdsaus.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Honing Mosterd Saus | Emmer 2,5 L
Remia Honing-mosterd saus is dé perfecte balans tussen de pittige smaak van mosterd en de zoetheid van honing. Heerlijk bij varkenshaas of als topping bij broodjes. Plantaardig, ei-vrij en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 2,5L emmer.