Beenhammetje uit de oven met honing-mosterdsaus

Heerlijk gekruid én lekker malse beenham uit de oven. Serveer deze met Remia Honing-Mosterd Saus voor een echte smaaksensatie.

R068.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Verwarm de oven voor op 170°C.
  2. Haal de beenhammetjes uit het vacuüm en meng deze in een kom met olijfolie, tijm, peper en wat zout.
  3. Leg de beenhammetjes op een bakplaat en rooster deze in de oven in circa 20 minuten mooi bruin.
  4. Serveer de beenham met honing mosterdsaus.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Honing Mosterd Saus | Emmer 2,5 L

Remia Honing-mosterd saus is dé perfecte balans tussen de pittige smaak van mosterd en de zoetheid van honing. Heerlijk bij varkenshaas of als topping bij broodjes. Plantaardig, ei-vrij en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 2,5L emmer.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.