Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 wrap
- 100 g döner kebab
- 10 rode uienringen
- 25 g tomatenblokjes
- 25 g little gem sla
- 60 ml Yildriz Turkse Knoflooksaus
Instructies:
- Verwarm de wrap 30 seconden in de magnetron.
- Beleg de wrap met little gem sla, de tomatenblokjes en de rode uienringen. Verdeel de döner kebab, warm van het spit, over de wrap en garneer het geheel af met de Turkse Knoflooksaus.
- Rol de wrap op en eet smakelijk.
Gebruikte producten in dit recept
Yildriz Turkse Knoflooksaus | Tube 535 ML
Yildriz Turkse Knoflooksaus is een heerlijk romige saus met verse knoflooksmaak. Bereid volgens authentiek recept en onmisbaar bij een broodje shoarma, kapsalon of döner. Lactosevrij, glutenvrij en verpakt in handzame 535ml tube om makkelijk te doseren.