Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 150 gram varkenshaas
- een portie friet
- 1 takje bosui
- 10 gram pinda's
- peper en zout
- 75 ml Remia Satésaus
- 50 ml Remia Mayonaise
Instructies:
- Kruid de varkenshaas met peper en zout en gril de varkenshaas in 10 minuten gaar.
- Snijd de bosui ondertussen in ringetjes en hak de pinda's grof of druk deze met je handen stuk.
- Frituur de frites in vijf minuten mooi krokant en goudbruin.
- Snijd de varkenshaas in schuine, gelijke plakken en waaier deze uit op een bord of plank.
- Garneer de varkenshaas met satésaus, bosui en pinda's. Serveer de friet apart met een bakje mayonaise.
Tip: Serveer er een gemengde salade bij en je hebt een fantastisch menu.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Mayonaise Extra romig | Emmer 10 L
Remia Mayonaise is een extra romige en licht zoete mayonaise. Lekker bij frites en diverse snacks, maar ook geschikt als basis voor huisgemaakte sauzen of dressings. Met vrije uitloop eieren, lactosevrij en glutenvrij. Verpakt in een 10 liter emmer.
Remia Satépasta | Emmer 12 KG
Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 12kg emmer.
Remia Satépasta | Emmer 3 KG
Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 3kg emmer.