Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 500 g (bevroren) spareribs
- 125 ml Remia Barbecuesaus
Instructies:
- Bestrijk de spareribs met barbecuesaus en laat deze gedurende 24 uur marineren in de koeling.
- Leg de spareribs met de vleeskant naar boven en los van elkaar op een ovenrek en gaar deze met 50% stoom in circa 55 minuten op 120 °C.
- Bak de spareribs om ze krokanter te maken nog eens een halfuur op de heteluchtstand op 180 °C.
- Haal de spareribs uit de oven en lak ze af met barbecuesaus.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Barbecuesaus | Emmer 2,5 L
Remia Barbecuesaus is een zoete, pittige saus, gevuld met stukjes ui en paprika. Lekker bij gegrild vlees, een hamburger of als marinade te gebruiken. Plantaardig, lactosevrij, glutenvrij en verpakt in een 2,5L emmer.