Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 80 gram kalfsilet rosé gebraden (kant-en-klaar)
- 10 gram zongedroogde tomaat
- 1/2 el kappertjes
- 4 gele snoeptomaatjes
- 1/4 bakje basilicum cress
- Peper en zout naar smaak
- 40 ml Remia Tartaarsaus
Instructies:
- Verdeel de plakjes vlees over een bord en kruid deze met peper en zout.
- Halveer de tomaatjes en snijd de zongedroogde tomaatjes fijn. Pluk de basilicum en verdeel deze samen met de kappertjes over de kalfsfilet. Garneer de kalfsfilet met toefjes Remia Tartaarsaus.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Tartaar Saus | Emmer 2,5 L
Remia tartaarsaus is een kruidig en romige saus, op smaak gebracht met peterselie. Heerlijk bij frites en gebakken vis, maar ook als topping bij broodjes en wraps. Ei-vrij, plantaardig, lactosevrij en glutenvrij. Verpakt in een 2,5L emmer.