
Ingrediënten:
1 portie rundercarpaccio
2 vellen filodeeg
50 g kerstomaatjes
4 half gedroogde tomaatjes
6 st mini mozzarella
handje rucola
stukje Grana Padano
scheutje olijfolie
versgemalen peper
fleur de sel
2 el Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Green Pesto
Instructies:
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Smeer 1 vel goed in met olijfolie en druk er het andere vel op. Smeer ook de bovenkant lichtjes in met olijfolie en kruid met versgemalen peper en zout. Snijd het filodeeg rond uit, net iets groter dan de carpaccio.
- Bak het filodeeg goudbruin en krokant in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.
- Leg de carpaccio op het filodeeg en laat ontdooien.
- Snijd de kerstomaatjes doormidden, besprenkel lichtjes met olijfolie en kruid met zout en peper. Brand de tomaatjes lichtjes af met een brandertje. -Verdeel de gebrande tomaatjes, de gedroogde tomaten en de mini-mozzarella over de carpaccio.
- Maak de rucola lichtjes aan met olijfolie en verdeel over de carpaccio. -Schaaf er met behulp van een dunschiller de kaas overheen.
- Schep de pestomayonaise in een spuitzakje en spuit dunne streepjes over het geheel.
Gebruikte producten in dit recept

Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Green Pesto | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Green Pesto is een lekker frisse en tegelijk romige mayonaise. Bereid met echte groene pesto, vrije uitloop eieren en glutenvrij. Heerlijk bij loaded fries, carpaccio en sandwiches. Verpakt in handzame 800ml tube.