Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 800 g lamsrack
- 10 takjes tijm
- Peper en zout naar smaak
- 8 trosjes tomaat
- 1 el zonnebloemolie
- 40 ml Remia Knoflooksaus
Instructies:
- Verwarm de oven voor op 150°C.
- Kruid de lamsrack met peper en zout.
- Zet een zware koekenpan of braadpan op hoog vuur en bak de lamsrack in weinig olie in vijf minuten mooi bruin.
- Haal de lamsrack vervolgens van het vuur en plaats deze op een bakpaat in de oven, samen met de takjes tijm en de trostomaatjes. Laat dit geheel 8 minuten garen.
- Haal de lamsrack uit de oven en geef het vlees 5 minuten rust alvorens het te snijden. Serveer met knoflooksaus.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Knoflook Saus | Emmer 2,5 L
Remia Knoflooksaus is fris en tegelijk romig van smaak. Bereid met verse knoflook en peterselie voor de ultieme knoflooksensatie. Heerlijk bij diverse vleesgerechten. Ei-vrij, plantaardig en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 2,5L emmer.