Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 100 g kipfilet
- 100 g biefstuk
- 100 g varkenshaas
- 100 g spareribs
- 1/2 rode ui
- 1/4 aubergine
- 1/4 courgette
- 1 rode peper
- 1 schijfje citroen
- peper
- zout
- 40 ml Yildriz Sambalsaus
- 40 ml Yildriz Turkse Knoflooksaus
Instructies:
- Snijd de aubergine, courgette en rode peper in schijfjes, de rode ui in grove stukken en deel het schijfje citroen in tweeën.
- Leg de spareribs op een bakplaat en rooster 15-20 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven goudbruin.
- Grill de kipfilet en varkenshaas afhankelijk van de dikte in circa 8 minuten op de grillplaat. Grill de biefstuk in circa 4 minuten op de grillplaat en grill de aubergine, courgette, rode peper en rode ui even kort mee. Voeg naar smaak peper en zout toe.
- Beleg de bodem van een bord met de schijven gegrilde courgette en aubergine. Verdeel de mixed grill vervolgens op het bord met tussendoor de ui, rode peper en resterende aubergine en courgette. Serveer er een schaaltje Sambalsaus en een schaaltje Turkse knoflooksaus bij.
Gebruikte producten in dit recept
Yildriz Turkse Knoflooksaus | Tube 535 ML
Yildriz Turkse Knoflooksaus is een heerlijk romige saus met verse knoflooksmaak. Bereid volgens authentiek recept en onmisbaar bij een broodje shoarma, kapsalon of döner. Lactosevrij, glutenvrij en verpakt in handzame 535ml tube om makkelijk te doseren.
Yildriz Sambalsaus Original | Tube 535 ML
Yildriz Sambalsaus is lekker pittig van smaak en onweerstaanbaar bij frites, kapsalon of Turkse pizza. Deze authentieke sambalsaus is lactosevrij, glutenvrij allergenenvrij én vegan. Verpakt in handzame 535ml tube om makkelijk te doseren.