Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 4 procureurlapjes (125 g)
- 1 mango
- 1 ananas
- 1/2 paksoi
- Peper en zout naar smaak
- 100 ml Remia Paprikasaus
Instructies:
- Wrijf de procureurlapjes in met peper en zout.
- Doe de boter in een pan en bak de procureurlapjes zachtjes in 25 minuten gaar. Leg deze op de bakplaat, bestrijk ze met paprikasaus en plaats ze op een bakplaat in de oven.
- Maak de paksoi goed schoon, snijd de onderzijde eraf en wok de losse bladeren even in een wokpan.
- Snijd de ananas en mango in stukken en bak deze kort in een grillpan.
- Haal de bakplaat uit de oven en verdeel de ananas, mango en paksoi tussen het vlees en serveer er een bakje paprikasaus bij.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Gevulde Paprikasaus | Emmer 2,5L
Remia Gevulde paprikasaus is een zeer rijk gevulde saus met stukjes ui, augurk en paprika. Heerlijk bij gegrild vlees of een Schnitzel. Lactosevrij, glutenvrij en plantaardig. Verpakt in een 2,5L emmer.