Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 demi baguette
- 1 mexicano
- IJsbergsla
- 3 plakjes komkommer
- 2 plakjes tomaat
- Rode uienringen
- 40 ml Gouda's Glorie Fresh Garlic Sauce of Red Hot Samurai Sauce
Instructies:
- Bereid de mexicano volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Snijd de demi beguatte doormidden en smeer aan beide kanten een van de Gouda's Glorie speciaalsauzen.
- Beleg het broodje met de ijsbergsla, komkommer, tomaat en rode uienringen.
- Verdeel extra saus over de mexicano en serveer direct.
Tip: Ook lekker op een zacht wit puntje!
Gebruikte producten in dit recept
Gouda's Glorie Fresh Garlic Sauce | Tube 850 ML
Gouda’s Glorie Fresh Garlic Sauce is een frisse en romige knoflooksaus op basis van magere yoghurt, peterselie en knoflook. Heerlijk bij shoarma, gyros en hamburgers. Bereid met vrije uitloop eieren en glutenvrij. Verpakt in handzame 850ml tube.
Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce | Bokaal 3 L
Gouda’s Glorie Red Hot Samurai Sauce is een romige mayonaise met de pittige smaakbeleving van Spaanse pepers. Heerlijk bij frites en diverse gefrituurde snacks. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 3L bokaal.
Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce | Tube 850 ML
Gouda’s Glorie Red Hot Samurai Sauce is een romige mayonaise met de pittige smaakbeleving van Spaanse pepers. Heerlijk bij frites en diverse gefrituurde snacks. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een handzame 850ml tube.