Bao Buns met sticky chicken

Probeer eens deze heerlijke bao buns met sticky chicken. Lekker als lunch, maar ook geschikt als snack bij de borrel. Bereid met kipreepjes, gebakken ui, wortel en Vigorous Lee Korean BBQ Sauce.

Ingrediënten:

Voor 4 broodjes

  • 4 stoombroodjes (bao buns)
  • 75 gram fijngesneden ijsbergsla
  • 50 gram geraspte wortel
  • 1 el sushi-azijn
  • 4 gemarineerde radijsjes (in reepjes gesneden)
  • 250 gram gegaarde kipreepjes
  • 3 el Vigorous Lee Sauce 
  • tl fijngesneden bieslook
  • 1 el gebakken uitjes
  • 1 tl geroosterd sesamzaad  

Instructies:

  1. Bereid de stoombroodjes zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Meng de ijsbergsla met de wortel en maak aan met de sushi-azijn.
  3. Maak de kipreepjes aan met de Vigorous Lee Sauce en bak kort op in een anti-aanbakpan tot de reepjes warm zijn en goed geglaceerd met de saus.
  4. Schep de salade in de stoombroodjes en schep er rijkelijk de kipreepjes overheen.
  5. Bestrooi met de gemarineerde radijsjes, bieslook, gebakken uitjes en het sesamzaad.   
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.