Ingrediënten:
Voor 4 Bao Buns
- 1 little gem
- 2 snackkomkommers
- 1 stengel bosui
- 500 g pulled chicken (mogelijk met vega pulled chicken)
- 8 bao buns (stoombroodjes)
- 8 el Korean Mayo
- 200 g kimchi
- 100 g taugé
- 1 el geroosterde cashewnoten
- versgemalen peper
- zout
Instructies:
- Was de little gem en snijd grof. Snijd de snackkomkommers in de lengte in dunne plakken.
- Snijd de bosui in dunne ringen.
- Rooster de pulled chicken in een bakpan tot deze goed warm is en aan de randjes krokant begint te bakken.
- Neem van het vuur en maak aan met 4 el Korean Mayo, peper en zout. Meng er de taugé en de little gem doorheen.
- Verwarm de bao buns volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul met de kimchi en plakjes snackkomkommer. Verdeel er de pulled chicken overheen en top met de cashewnoten en de bosui.
- Serveer er de rest van de Korean Mayo apart bij.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Like!Mayo | Emmer 10 L
Like!Mayo is de eerste volledig plantaardige en ei-vrije mayonaise. Deze vegan mayo is daarnaast lactosevrij en allergenenvrij. Heerlijk zacht en romig met de smaak die u van mayonaise gewend bent. Lekker bij frites en verpakt in een 10L emmer.
Remia Like!Mayo | Tube 800 ML
Like!Mayo is de eerste volledig plantaardige en ei-vrije mayonaise. Deze vegan mayo is daarnaast lactosevrij en allergenenvrij. Heerlijk zacht en romig met de smaak die u van mayonaise gewend bent. Lekker bij frites, verpakt in handzame 800ml tube.