Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 flaguette
- 5 plakken picanha
- 25 g ijsbergsla
- 25 g rode coleslaw
- 5 plakken augurk
- 40 ml Remia Smokey BBQ sauce
Instructies:
- Kruid het vlees met peper en zout. Bak het hele staartstuk op hoog vuur om en om en geef het een mooie bruine buitenkant.
- Zet het vervolgens in de oven en gaar het vlees op kerntemperatuur (56°C). Controleer dit met een kerntemperatuurmeter. Laat het vlees 10 minuten rusten.
- Was de sla en maak droog. Snijd de sla in hele fijne reepjes.
- Snijd het broodje open en besmeer aan beide binnenzijden met Smokey BBQ.
- Beleg de onderkant met de sla, rode coleslaw en augurk.
- Snijd dunne plakken vlees en beleg hiermee het broodje.
- Garneer het broodje met een paar toefjes saus en leg het kapje erop.
- Serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML
Remia Black Jack is een stevige smokey barbecue saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Ideaal als topping op een hamburger en bij spareribs. Glutenvrij, lactosevrij, vegan en verpakt in handzame 800ml tube.