Broodje bal met satésaus

Broodje bal met Remia satésaus. 

R072.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 1 petit pain
  • 3 balletjes gehakt
  • 20 gram atjar
  • 20 gram coleslaw van rode kool
  • 10 gram gefrituurde uitjes
  • 50 ml Remia Satésaus

Instructies:

  1. Verwarm de balletjes gehakt in de koekenpan of in de oven.
  2. Snijd de broodjes van boven in tot 2/3 van het broodje. Verdeel hierin de coleslaw en atjar.
  3. Leg de balletjes ertussen en garneer het geheel af met de satésaus en gefrituurde uitjes.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Satépasta | Emmer 12 KG

Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 12kg emmer.

Meer informatie Download productsheet

Remia Satépasta | Emmer 3 KG

Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 3kg emmer.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.