Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 petit pain
- 3 balletjes gehakt
- 20 gram atjar
- 20 gram coleslaw van rode kool
- 10 gram gefrituurde uitjes
- 50 ml Remia Satésaus
Instructies:
- Verwarm de balletjes gehakt in de koekenpan of in de oven.
- Snijd de broodjes van boven in tot 2/3 van het broodje. Verdeel hierin de coleslaw en atjar.
- Leg de balletjes ertussen en garneer het geheel af met de satésaus en gefrituurde uitjes.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Satépasta | Emmer 12 KG
Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 12kg emmer.
Remia Satépasta | Emmer 3 KG
Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 3kg emmer.