Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 kaiserbroodje
- 1 bami- of nasischijf
- 1 ei
- 1 radijsje
- 1/8 krop ijsbergsla
- 3 stuks Amsterdamse uien
- 1 takje bieslook
- 75 ml Remia Satésaus
Instructies:
- Snijd de ijsbergsla in fijne repen, de raidjsjes in dunne plakken en de bieslook in fijne ringetjes. Halveer de Amsterdamse uien.
- Frituur de bami-/nasischijf in 6 minuten goudbruin.
- Bak het eitje op de bakplaat.
- Snijd de broodjes open en beleg deze met de sla, radijs en een deel van de satésaus. Leg hierop de bami-/nasischijf met daarop het gebakken eitje.
- Garneer het geheel met bieslook en de Amsterdamse uien. Serveer de satésaus er apart bij.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Satépasta | Emmer 12 KG
Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 12kg emmer.
Remia Satépasta | Emmer 3 KG
Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 3kg emmer.