Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 kaiserbroodje
- 3 plakken beenham
- 1/2 ui in ringen
- 1/2 krop little gem sla
- 25 g coleslaw van witte of rode kool
- 75 ml Remia Satésaus
Instructies:
- Snijd de little gem sla in ringetjes.
- Vouw de plakken ham in elkaar en bak deze gedurende 4 minuten om en om op de bakplaat.
- Bak ook de uienringen op de bakplaat in 4 minuten goudbruin.
- Snijd de kaiserbroodjes open en beleg deze met coleslaw en little gem sla.
- Leg hierop de gebakken beenham en de satésaus.
- Garneer het geheel met gebakken uien en plaats het dakje op het broodje. Serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Satépasta | Emmer 12 KG
Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 12kg emmer.
Remia Satépasta | Emmer 3 KG
Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 3kg emmer.