Ingrediënten:
- 1 Italiaanse bol
- 1 handje rucola
- 1 portie rundercarpaccio
- rode uiringen
- 1 tl geroosterde pijnboompitten
- Parmezaanse kaas
- 1 el Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle
Instructies:
- Bak de Italiaanse bol af in de voorverwarmde oven volgens de instructies op de verpakking.
- Maak de rucola lichtjes aan met een klein beetje Truffle Mayo.
- Snijd de Italiaanse bol doormidden en leg de aangemaakte sla op de bodem van het broodje.
- Leg er de carpaccio luchtig op en top met enkele uiringen en geroosterde pijnboompitjes.
- Spuit met behulp van een spuitflesje of spuitzakje streepjes van de Truffle Mayo op het broodje en schaaf er nog wat Parmezaanse kaas over.
- Leg er tenslotte het kapje op.
Gebruikte producten in dit recept
Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Black Truffle is een hartige en romige mayonaise. Bereid met echte Italiaanse zwarte truffels, vrije uitloop eieren, lactosevrij, glutenvrij. Heerlijk bij loaded fries, hamburgers en sandwiches. Verpakt in handzame 800ml tube.
Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Green Pesto | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Green Pesto is een lekker frisse en tegelijk romige mayonaise. Bereid met echte groene pesto, vrije uitloop eieren en glutenvrij. Heerlijk bij loaded fries, carpaccio en sandwiches. Verpakt in handzame 800ml tube.