Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 rechthoekige ciabatta
- 1 kaassoufflé
- 1/2 tomaat
- 1 takje bosui
- 1/4 krop little gemsla
- 75 ml Remia Satésaus
Instructies:
- Snijd de tomaten in plakken en de little gem sla en bosui in ringetjes.
- Frituur de kaassoufflé in 5 minuten goudbruin.
- Snijd de broodjes open en beleg met de sla, tomaat en de kaassoufflé. Beleg de kaassoufflé rijkelijk met satésaus en garneer het broodje met bosui.
- Leg het dakje op het broodje en serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Satépasta | Emmer 12 KG
Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 12kg emmer.
Remia Satépasta | Emmer 3 KG
Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 3kg emmer.