Broodje kaassoufflé met satésaus

Luxe broodje kaassoufflé met heerlijke satésaus. 

R076.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 1 rechthoekige ciabatta
  • 1 kaassoufflé
  • 1/2 tomaat
  • 1 takje bosui
  • 1/4 krop little gemsla
  • 75 ml Remia Satésaus

Instructies:

  1. Snijd de tomaten in plakken en de little gem sla en bosui in ringetjes.
  2. Frituur de kaassoufflé in 5 minuten goudbruin.
  3. Snijd de broodjes open en beleg met de sla, tomaat en de kaassoufflé. Beleg de kaassoufflé rijkelijk met satésaus en garneer het broodje met bosui.
  4. Leg het dakje op het broodje en serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Satépasta | Emmer 12 KG

Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 12kg emmer.

Meer informatie Download productsheet

Remia Satépasta | Emmer 3 KG

Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 3kg emmer.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.