Ingrediënten:
Voor 1 broodje
- ⅙ komkommer
- ¼ zoete puntpaprika
- ⅙ winterwortel
- 120 gram kipdijfilet
- 1 briochebroodje
- 35 gram gemengde salade
- 1,5 el Green Pesto Mayonaise
- 1 el ringetjes bosui
- Scheutje azijn
- Scheutje zonnebloemolie
- versgemalen peper
- zout
Instructies:
- Schaaf de komkommer in linten en marineer kort met een snufje zout en enkele druppels azijn.
- Snijd de puntpaprika in reepjes.
- Schil de winterwortel en schaaf in reepjes.
- Snijd de kipdijfilet in stukjes en bak goudbruin en gaar in een scheutje zonnebloemolie op de bakplaat of in de pan. Kruid met zout en peper.
- Bak het broodje af in de voorverwarmde oven volgens de instructies op de verpakking. Snijd doormidden.
- Smeer de onderkant van het broodje lichtjes in met de pestomayonaise en verdeel er de salade, de komkommer, de wortel en de paprika over.
- Schep er de gebakken kipfilet op.
- Schep de rest van de pestomayonaise in een spuitzakje en spuit streepjes op de gebakken kipdijfilet.
- Bestrooi met de bosui en leg er tenslotte het kapje op.
Gebruikte producten in dit recept
Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Green Pesto | Tube 800 ML
Remia’s Legendary Mayonaise Green Pesto is een lekker frisse en tegelijk romige mayonaise. Bereid met echte groene pesto, vrije uitloop eieren en glutenvrij. Heerlijk bij loaded fries, carpaccio en sandwiches. Verpakt in handzame 800ml tube.