Broodje kipsaté

Heerlijk broodje kipsaté. 

R079.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 1 hotdog bun
  • 1 satéstokje à 80 gram
  • 1/16 krop rode sla
  • 1/4 krop little gemsla
  • 1/4 ui
  • 10 gram seroendeng
  • 75 ml Remia Satésaus

Instructies:

  1. Bak de kipsaté op de bakplaat of in de oven in circa 8 minuten gaar.
  2. Snijd de rode sla en little gem sla in fijne reepjes.
  3. Snijd de ui in ringen en bak ze op de bakplaat in 5 minuten goudbruin.
  4. Snijd de hotdog buns van boven in tot ongeveer 2/3 van het broodje. Verdeel de sla in het broodje. Leg hierop de satéstokjes en trek nu het stokje uit het vlees.
  5. Garneer de broodjes met satésaus, gebakken uien, en seroendeng.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Satépasta | Emmer 12 KG

Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 12kg emmer.

Meer informatie Download productsheet

Remia Satépasta | Emmer 3 KG

Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 3kg emmer.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.