Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 hotdog bun
- 1 satéstokje à 80 gram
- 1/16 krop rode sla
- 1/4 krop little gemsla
- 1/4 ui
- 10 gram seroendeng
- 75 ml Remia Satésaus
Instructies:
- Bak de kipsaté op de bakplaat of in de oven in circa 8 minuten gaar.
- Snijd de rode sla en little gem sla in fijne reepjes.
- Snijd de ui in ringen en bak ze op de bakplaat in 5 minuten goudbruin.
- Snijd de hotdog buns van boven in tot ongeveer 2/3 van het broodje. Verdeel de sla in het broodje. Leg hierop de satéstokjes en trek nu het stokje uit het vlees.
- Garneer de broodjes met satésaus, gebakken uien, en seroendeng.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Satépasta | Emmer 12 KG
Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 12kg emmer.
Remia Satépasta | Emmer 3 KG
Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 3kg emmer.