Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 hot dog bun
- 100 g pulled beef
- 25 g ijsbergsla
- 25 g rode coleslaw
- 3 plakken augurk
- 4 Amsterdamse uien
- 10 gefrituurde uienringen
- 40 ml Remia Smokey BBQ sauce
Instructies:
- Was de sla en maak droog. Snijd deze vervolgens in hele fijne reepjes. Halveer de amsterdamse uien.
- Verwarm de pulled beef met Smokey BBQ in een pan en houd dit warm.
- Frituur grofgesneden uienringen goudbruin en leg dit even op keukenpapier.
- Snijd de hot dog bun open en besmeer deze aan beide binnenzijden met Smokey BBQ. Beleg de bun vervolgens met sla, rode coleslaw en de pulled beef.
- Garneer het broodje met de gefrituurde uienringen, de augurk en Amsterdamse uien.
- Serveer direct.
Gebruikte producten in dit recept
Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML
Remia Black Jack is een stevige smokey barbecue saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Ideaal als topping op een hamburger en bij spareribs. Glutenvrij, lactosevrij, vegan en verpakt in handzame 800ml tube.